Hoe te verwijderen Google Zoekgeschiedenis in Google Maps op je iPhone

wissen Google Het wissen van je locatiegeschiedenis op de iPhone is eenvoudig met de functie die deze automatisch verwijdert. Je hoeft alleen maar een specifieke periode te selecteren voor automatische verwijdering. Volg de onderstaande stappen als je niet weet hoe je dit moet doen. Google Toont recente zoekopdrachten en de zoekgeschiedenis op je iPhone:

Stap 1) Klik op de Google Maps app op je iPhone.

Verwijderen (Wissen) Google Zoekgeschiedenis van Maps

Stap 2) Raak op jouw Google Profielfoto in de rechterbovenhoek.

Stap 3) Zoek uw gegevens in de Google Maps optie en tik op.

Stap 4) Open nu de Locatiegeschiedenis instellingen via tikkenping aan de pijl.

Verwijderen (Wissen) Google Zoekgeschiedenis van Maps

Stap 5) Klik hier op de Kies een optie voor automatisch verwijderen.

Verwijderen (Wissen) Google Zoekgeschiedenis van Maps

Stap 6) Selecteer de gewenste duur voor automatisch verwijderen in de drop-down menu.

Verwijderen (Wissen) Google Zoekgeschiedenis van Maps

Sla hierna de wijzigingen op en de locaties van de Google-tijdlijn iPhone die ouder zijn dan de ingestelde duur worden automatisch verwijderd. Bovendien zal de functie dit werk in de toekomst voor u blijven doen.

Waarom zou je sommige of alle onderdelen niet verwijderen? Google Locatiegeschiedenis?

Het is goed om te weten wat u verliest als u de locatiegeschiedenis van Google verwijdert, zodat u er later geen spijt van krijgt.

Dit zijn de gevolgen van deze actie:

  1. It verwijdert de foto's van plaatsen die u bezocht.
  2. Je zult het niet krijgen aanbevelingen die Google geeft op basis van jouw eerder bezochte locaties.
  3. Zal stoppen met krijgen Realtime gidsen wanneer u naar huis of werk moet vertrekken vermijd het verkeer.

Let op: als u Web- en app-activiteit geactiveerd, zelfs na het pauzeren of verwijderen van Google Timeline iPhone-opslag, uw Locatie gegevens zal er nog steeds zijn.

Vat dit bericht samen met: