Cum să reamintești un e-mail în Gmail (5 pași simpli)

Gmail este un serviciu de e-mail popular datorită opțiunii sale gratuite și lipsei de limitări ale contului. Cu toate acestea, atunci când un utilizator observă o greșeală într-un e-mail pe care tocmai l-a trimis, nu este evident cum își poate aminti acel e-mail.

În acest furnizor de servicii de poștă, nu vă amintiți e-mailurile. În schimb, aplicația așteaptă o anumită perioadă de timp înainte de a trimite e-mailul, permițând utilizatorului să-și anuleze trimiterea.

Așadar, odată ce aceste detalii sunt clarificate, haideți să vedem cum să reluămtracun e-mail în Gmail, de ce ați putea dori să faceți acest lucru și, în final, cum să activați această funcție din interiorul Gmail Setările contului.

Cum să reamintești un e-mail în Gmail

Iată pașii pentru Retractrimiteți un e-mail în Gmail:

Pasul 1) Conectați-vă la contul dvs. Gmail Cont

Reamintirile prin e-mail fac parte din Gmail setări, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să se conecteze la Gmail cont pentru a activa acea funcție.

Notă: Navigați la Gmail aplicație și conectați-vă folosind Google contul pentru care doriți să activați rechemările prin e-mail. După ce introduceți informațiile de conectare, ar trebui să fiți pe ecranul principal pentru Gmail, cu cele mai recente adrese de e-mail listate chiar în fața ta.

Pasul 2) Faceți clic pe Setări

Gmail nu are un buton etichetat „Setări”. În schimb, furnizat roată dințată se află în colțul din dreapta sus al ecranului.

  1. Faceți clic pe acea roată dințată pentru a vă deschide setările.

Amintiți un e-mail în Gmail

Notă: Când faceți acest lucru, ar trebui să aveți o fereastră să alunece din partea dreaptă a ecranului.

2. Un buton lat etichetat Consultați toate setările ar trebui să fie în partea de sus a acestei noi ferestre.

Amintiți un e-mail în Gmail

3. Va trebui să faceți clic pe acel buton pentru a intra în setările avansate necesare pentru a activa rechemarile prin e-mail.

Pasul 3) Găsiți Undo Send

  1. După ce ați ales să vedeți toate opțiunile de setări, veți accesa o pagină web nouă cu toate setările și opțiunile curente selectate pentru dvs. Gmail setări.
  2. În mod implicit, lansați în pagina Setări generale.

Amintiți un e-mail în Gmail

  1. Pe acea pagină General, veți derula în jos până când găsiți opțiunea Anulare trimitere.

Amintiți un e-mail în Gmail

Această opțiune are un meniu derulant unde puteți selecta perioada de anulare a e-mailului pentru Gmail, care poate merge până la 30 de secunde.

Amintiți un e-mail în Gmail

Puteți alege opțiunea dorită din meniul derulant.

Pasul 4) Salvați modificările

  1. După ce selectați întârzierea, va trebui să salvați modificarea, astfel încât Gmail vă puteți actualiza setările.
  2. Derulați în partea de jos a paginii Setări și căutați un buton etichetat Salvați modificările.

Amintiți un e-mail în Gmail

C. Făcând clic pe acest buton, veți salva modificările, va reîmprospăta pagina și vă va duce înapoi la pagina principală a e-mailului.

Pasul 5) Testați lucrurile

Deci, atunci când trimiteți un e-mail, veți vedea un mesaj pop-up în colțul din stânga jos al ecranului de fiecare dată când trimiteți acel e-mail destinatarului său.

Acest mesaj va avea o opțiune Anulare care vă permite să anulați e-mailul trimis. După ce trece timpul pe care l-ați selectat la pasul anterior, nu vă mai puteți aminti acel e-mail.

Amintiți un e-mail în Gmail

Puteți evalua dacă setarea funcționează trimițând un e-mail unui prieten sau coleg. Puteți să tastați un e-mail rapid și să-l trimiteți în felul lor. Dacă puteți face clic pe opțiunea Anulare și prietenul sau colegul dvs. de muncă nu a primit niciodată e-mailul, modificările dvs. sunt salvate și funcționează conform intenției.

Motive pentru rechemare Gmail E-mailuri

Majoritatea utilizatorilor nu se gândesc că trebuie să-și amintească un e-mail trimis. Dar există mai multe motive pentru ca cineva să dorească să știe cum să-și amintească un e-mail, cum ar fi:

  • Trimiteți e-mail persoanei greșite, mai ales când informații confidențiale sunt pe linie
  • Greșeli de ortografie care îndepărtează profesionalismul e-mailului
  • Atașarea unui document greșit la un e-mail sau uitarea de a include un Google Docatașamentul lui în primul rând
  • Răspunsul greșit la un e-mail
  • Trimiterea unui e-mail incomplet accidental, uneori uitând informații importante

Indiferent de motiv, rămâne adevărat că puteți anula trimiterea e-mailurilor trimise în termen de Gmail în sine. În plus, procesul nu este prea greu.

Notă: Retragerea e-mailului funcționează numai atunci când destinatarul și expeditorul e-mailului sunt găzduiți Outlook Schimb (a Microsoft Produs).

FAQ

Funcția Anulare trimitere se află în Gmail setări. Navigați la setări găsind roata dințată din colțul din dreapta sus și selectând Vedeți toate setările. Derulați în jos până la opțiunea Anulați trimiterea și faceți clic pe meniul derulant pentru a selecta cât timp aveți la dispoziție pentru a anula trimiterea unui e-mail. Puteți salva setările în partea de jos a aceleiași pagini.

Dacă nu puteți modifica setarea timpului de netrimitere în Gmail, este posibil să nu fiți conectat la Gmail.

Pentru asta, trebuie să mergi la Gmail în browserul web sau în aplicația mobilă și asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs. Pentru a face acest lucru, căutați în colțul din dreapta sus și selectați fotografia de profil. Dacă nu sunteți conectat, veți primi o solicitare de a face acest lucru. În acest fel, puteți anula trimiterea unui e-mail în Gmail.

Nu, nu poți, deoarece opțiunea de rechemare a e-mailului din Gmail întârzieri, maxim, de până la 30 de secunde. Această limitare înseamnă că nu puteți anula trimiterea unui e-mail după 1 oră.

Rezumat

  • Este posibil să trebuiască să vă amintiți un e-mail din mai multe motive, așa că este o idee bună să știți cum funcționează funcția.
  • Capacitatea de a-și aminti Gmail e-mailurile se află în cadrul Gmail setările aplicației. În general, puteți reține e-mailuri cu Gmail de.
  • Trebuie să te asiguri că ești conectat la contul tău Gmail cont.
  • Accesați setările dvs. folosind roata dințată din dreapta sus și selectând Vedeți toate setările.
  • Derulând în jos la funcția Anulare trimitere și setarea timpului de retragere.
  • Salvarea modificărilor în partea de jos a paginii Setări.
  • Trimiterea unui e-mail de testare.

Rezumați această postare cu: