Cum să ștergeți Google Istoricul căutărilor pe Hărți pe iPhone

Ștergerea Google Istoricul locațiilor de pe hartă pe iPhone este ușor de salvat atunci când utilizați funcția care îl elimină automat. Tot ce trebuie să faceți este să selectați o perioadă specifică pentru ștergerea automată. Urmați pașii de mai jos dacă nu știți cum să îl ștergeți. Google mapează căutările recente și istoricul pe iPhone:

Pas 1) Dati click pe Google Harta aplicație pe iPhone.

Șterge (Șterge) Google Istoricul căutărilor pe Hărți

Pas 2) Loviți-vă Google Fotografie de profil în colțul din dreapta sus.

Pas 3) Localizați-vă date în Google Harta opțiune și apăsaţi pe ea.

Pas 4) Deschide acum Istoricul locațiilor setări prin atingereping pe săgeată.

Șterge (Șterge) Google Istoricul căutărilor pe Hărți

Pas 5) Aici faceți clic pe Alegeți o opțiune de ștergere automată.

Șterge (Șterge) Google Istoricul căutărilor pe Hărți

Pas 6) Selectați durata preferată pentru ștergere automată în scapă jos meniu.

Șterge (Șterge) Google Istoricul căutărilor pe Hărți

După aceasta, salvați modificările, iar locațiile iPhone-ului din cronologia Google mai vechi decât durata setată vor fi șterse automat. De asemenea, funcția va continua să facă această treabă pentru dvs. în viitor.

De ce nu ar trebui să ștergeți o parte sau pe toate Google Istoricul locațiilor?

Este bine să știi ce pierzi când ștergi istoricul locațiilor de pe google, decât să regreti mai târziu.

Iată care sunt consecințele acestei acțiuni:

  1. It șterge fotografiile din locurile pe care le-ai vizitat.
  2. Nu vei primi Recomandări pe care Google îl oferă pe baza ta locații vizitate anterior.
  3. Va înceta să mai primească Ghiduri în timp real când să pleci acasă sau la serviciu evita traficul.

Notă: dacă aveți Activitatea de pe web și din aplicații activat, chiar și după întreruperea sau ștergerea cronologiei Google salvări iPhone, dvs date de localizare va mai fi acolo.

Rezumați această postare cu: