Hogyan kell törölni Google Térképkeresési előzmények iPhone-on
törlése Google Az iPhone-on egyszerűen mentheti a térkép helyelőzményeit az automatikus törléshez használt funkcióval. Csak ki kell választania egy adott időszakot az automatikus törléshez. Kövesse az alábbi lépéseket, ha nem tudja, hogyan kell törölni. Google térképezi fel a legutóbbi kereséseket és az előzményeket az iPhone-on:
Step 1) Kattints a Google Térképek app az iPhone-on.
Step 2) Üss rá Google Profilkép A jobb felső sarokban.
Step 3) Keresse meg a adatok a Google Térképek lehetőség és érintse meg a rajta.
Step 4) Most nyissa meg a Helyelőzmények beállítások koppintássalping a nyíl.
Step 5) Itt kattintson a Válasszon egy automatikus törlési lehetőséget.
Step 6) Válassza ki a kívánt időtartamot automatikus törlés a legördülő menüben.
Ezt követően mentse el a változtatásokat, és a google idővonalon az iPhone beállított időtartamnál régebbi helyei automatikusan törlődnek. Ezenkívül a funkció a jövőben is elvégzi ezt a munkát Ön helyett.
Miért nem szabad törölni néhányat vagy az egészet? Google Helyelőzmények?
Jó tudni, mit veszít a Google helyelőzményeinek törlésével, nem pedig később megbánni.
Íme, ennek a lépésnek a következményei:
- It törli a fényképeket a meglátogatott helyekről.
- Nem fogod megkapni ajánlások amit a google a te alapján ad meg korábban meglátogatott helyszínek.
- Abbahagyja a szerzést Valós idejű útmutatók hogy mikor induljon haza vagy munkába kerülje a forgalmat.
Jegyzet: ha van Internetes és alkalmazástevékenység aktiválva van, még a google idővonalának szüneteltetése vagy törlése után is, az iPhone mentései után helyadatok akkor is ott lesz.




