Sådan slettes Google Søgehistorik i Maps på iPhone
Sletning Google Det er nemt at gemme kortets placeringshistorik på iPhone, når du bruger funktionen, der automatisk fjerner den for dig. Alt du skal gøre er at vælge en bestemt periode for automatisk sletning. Følg nedenstående trin, hvis du ikke ved, hvordan du sletter den. Google kortlægger seneste søgninger og historik på din iPhone:
Trin 1) Klik på Google Maps app på din iPhone.
Trin 2) Hit på din Google Profilfoto i øverste højre hjørne.
Trin 3) Find din data i Google Maps mulighed og tryk på det.
Trin 4) Nu åbner du Placeringshistorik indstillinger ved at trykkeping på den pil.
Trin 5) Klik her på knappen Vælg en mulighed for automatisk sletning.
Trin 6) Vælg din foretrukne varighed for automatisk sletning i drop-down menu.
Gem derefter ændringerne, og Google Timeline iPhones placeringer, der er ældre end den indstillede varighed, vil automatisk blive slettet. Funktionen vil også fortsætte med at udføre dette job for dig i fremtiden.
Hvorfor bør man ikke slette noget eller alt Google Placeringshistorik?
Det er godt at vide, hvad du mister, når du sletter google placeringshistorik i stedet for at fortryde det senere.
Her er konsekvenserne af denne handling:
- It sletter billederne fra steder, du har besøgt.
- Du får ikke anbefalinger at google giver baseret på din tidligere besøgte steder.
- Vil stoppe med at få Guider i realtid om hvornår man skal tage hjem eller arbejde til undgå trafik.
Bemærk: hvis du har Web- og appaktivitet aktiveret, selv efter at have sat på pause eller slettet google tidslinje iPhone gemmer, din placeringsdata vil stadig være der.




