Как да изтриете Google История на търсенията в Карти на iPhone
Изтриване Google Историята на местоположенията на картата, която iPhone запазва, е лесна, когато използвате функцията, която я премахва автоматично. Всичко, което трябва да направите, е да изберете конкретен период за автоматично изтриване. Следвайте стъпките по-долу, ако не знаете как да я изчистите. Google картографира последните търсения и историята на вашия iPhone:
Стъпка 1) Кликнете върху Google Карти app на вашия iPhone.
Стъпка 2) Удари по твоя Google Профилна снимка в горния десен ъгъл.
Стъпка 3) Намерете своето данни в Google Карти опция и кран върху него.
Стъпка 4) Сега отворете История на местоположението настройки чрез докосванеping на стрелка.
Стъпка 5) Тук кликнете върху Изберете опция за автоматично изтриване.
Стъпка 6) Изберете предпочитаната от вас продължителност за автоматично изтриване в падащия меню.
След това запазете промените и местоположенията на google timeline на iPhone, по-стари от зададената продължителност, автоматично ще бъдат изтрити. Освен това функцията ще продължи да върши тази работа за вас в бъдеще.
Защо не трябва да изтривате някои или всички Google История на местоположенията?
Добре е да знаете какво губите, когато изтриете историята на местоположението в Google, вместо да съжалявате по-късно.
Ето последствията от това действие:
- It изтрива снимките от местата, които сте посетили.
- Няма да получите препоръки които google дава въз основа на вашите посетени преди това места.
- Ще спре да получава Ръководства в реално време за това кога да тръгнете за вкъщи или за работа избягвайте трафика.
Забележка: ако имате Активност в мрежата и приложенията активиран, дори след пауза или изтриване на хронологията на Google iPhone запазва, вашите данни за местоположението все още ще бъде там.




